divendres, 1 de març del 2013

TRUITA AMB PATATES I CEBA DE LA MO



Ingredients:

4 patates
2 cebes
4 ous
oli i sal

Es talla la ceba bastant petita i es posa en una paella amb oli perquè es vagi fent a mig foc. Es pelen les patates i es tallen a llesques bastant finetes i s’afegeixen a la ceba. Es posa el foc a màxima potència. Es tapa.

Quan les patates ja són cuites i toves, es fan aixafant amb una forquilla o una espàtula. Mentre tot es va enrossint, es va aixafant i barrejant la patata i la ceba. Al final queda com una massa.

Es treu del foc quan està al punt d’enrossiment i es cola en una escorredora. L’oli es pot guardar per fer un rostit un altre dia.

Es baten els ous ben batuts i se’ls afegeix la pasta de patata i ceba. Es remena tot ben bé i s’aboca en una paella amb quatre gotes d’oli.

Es deixa coure a mig foc, es tomba ajudant-nos d’un plat més gran que la paella o d’una tapa d’olla gran a no ser que tingueu un giratruites. Es deixa coure de l’altre cantó.

No s’ha de deixar coure massa perquè queda seca. És més bona si l’ou és una mica cru.

Es pot menjar calenta o freda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada