4 patates
2 cebes
4 ous
oli i sal
Es talla la ceba
bastant petita i es posa en una paella amb oli perquè es vagi fent a mig foc.
Es pelen les patates i es tallen a llesques bastant finetes i s’afegeixen a la
ceba. Es posa el foc a màxima potència. Es tapa.
Quan les patates ja
són cuites i toves, es fan aixafant amb una forquilla o una espàtula. Mentre
tot es va enrossint, es va aixafant i barrejant la patata i la ceba. Al final
queda com una massa.
Es treu del foc quan
està al punt d’enrossiment i es cola en una escorredora. L’oli es pot guardar
per fer un rostit un altre dia.
Es baten els ous ben
batuts i se’ls afegeix la pasta de patata i ceba. Es remena tot ben bé i
s’aboca en una paella amb quatre gotes d’oli.
No s’ha de deixar
coure massa perquè queda seca. És més bona si l’ou és una mica cru.
Es pot menjar calenta
o freda.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada