divendres, 1 de març del 2013

ARRÒS XINÈS AMB LLAGOSTINS



Ingredients per a 2 persones:

2 ous
6 llagostins
1 all
4 alls tendres
1 pastanaga
uns quants pèsols
un vas d’aigua d’arròs
aigua, oli, sal i pebre negre mòlt

Poseu aigua en una olla, un raget d’oli i sal i, quan bulli, tireu-hi l’arròs i la pastanaga a dauets. A mig coure afegiu-hi els pèsols.
Bateu els ous, poseu-hi sal i aneu-los tirant, en diverses vegades, a la paella amb unes gotes d’oli i feu unes truitetes molt finetes. Un cop fetes, poseu-les en un plat i talleu-les a tires d’uns 2 o 3 cms.
A la mateixa paella, amb un raget d’oli, poseu-hi els alls tendres tallats a rodonetes i els feu donar un parell de tombs. Afegiu-hi els llagostins pelats i a trossos, i un parell de tombs més. Compte! no us passeu amb el punt de cocció dels llagostins.
Coleu l’arròs i llenceu l’all bullit. Amb el mateix colador, passeu-lo per aigua calenta sota l’aixeta per treure-li el midó.
Ajunteu-ho tot a la paella: l’arròs amb els pèsols i la pastanaga, les tires de truita, els alls tendres i els llagostins. Poseu-hi pebre negre mòlt al vostre gust i rectifiqueu el punt de sal, si és necessari. Afegiu-hi un raget més d’oli, si és necessari ja que l’arròs ha de quedar una mica fregidet.
Un parell de tombs més i ja es pot menjar. Ràpid... que no es covi !!

Nota: També es pot fer amb tires de pernil dolç en lloc dels llagostins.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada