divendres, 1 de març de 2013

TALLARINES ESTIL MO


Ingredients per a 2 persones:

200 gr. de tallarines 
200 gr. de carn picada de vedella
(o bé 100 de vedella i 100 de porc)
1 ceba
½ pebrot verd a trossets petits (opcional)
4 tomàquets ratllats sense llavors
aigua, sal, sucre, oli i pebre negre mòlt
100 gr. de formatge ratllat (opcional)

En una paella es comença a fregir la carn i el pebrot verd a trossets en una mica d’oli, a mig foc, tot remenant-ho sovint perquè quedi ben desfet. Es ratlla la ceba i s’hi aboca i es deixa enrossir tot junt, sempre sense pressa. Si s’hi posa tomàquet natural ratllat, cal fer-ho una mica abans però si és tomàquet en conserva s’hi tira quasi al final.
És el moment de la sal, el pebre negre mòlt i el sucre (per treure l’acidesa) si s’ha fet servir tomàquet natural.

A casa nostra no ens agrada la pasta amb excés de tomàquet, però en qüestió de gustos no hi ha res a dir...

Es posa aigua amb sal en una olla i es bullen les tallarines o els macarrons procurant que quedin al dente. La pasta sempre ha de ballar dins l’olla o sigui que tingui espai per bullir bé.
Quan la pasta ja és al punt es tira a paella amb la salsa bolonyesa i es remena tot junt.

Ara ja es pot menjar que està boníssima però nosaltres sempre hi afegim formatge ratllat per sobre i la posem al grill uns minutets.

Cal menjar-s’ho just acabat de fer !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada