divendres, 8 de març de 2013

FAVES A LA MENTA


Recepta del tiet Fernando 

Ingredients per a 2 persones:

½ kg. de faves petites i molt tendres
2 cebes tendres
4 alls tendres
unes fulles de menta fresca
aigua calenta
oli, sal i pebre negre mòlt
daus de botifarra blanca i negra (opcional)

Es tallen a la juliana les cebes tendres i els alls tendres i es posen a fregir en una cassola amb oli d’oliva. Quan comencen a daurar-se s’hi tiren les faves i unes fulles de menta fresca. Es deixa coure tot a foc lent. S’hi posa sal i pebre negre al gust.
Si és necessari s’hi pot afegir una mica d’aigua. Quan es veu que se’ls comença a obrir la pell és que ja estan cuites.
Se serveixen ben calentes.

Si, mentre s’estan coent les faves, hi afegiu botifarra blanca i botifarra negra tallada a dauets, us quedarà un plat més consistent però no tan pesat com les faves ofegades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada