divendres, 1 de març del 2013

LLENGUADO A LA MENIÈRE



Ingredients per a 2 persones:

2 llenguados
farina
suc de ½  llimona (opcional)
oli i sal
mantega

Demaneu a vostra peixateria que us treguin la pell dels llenguados perquè és molt difícil fer-ho si no se’n té pràctica. Es renten bé els llenguados, s’eixuguen amb paper de cuina, se salen i s’enfarinen.
Es posen a la paella amb oli i es couen a foc lent durant 5 minuts. A mitja cocció es tomben durant 5 minuts més.
Si sou amants de la llimona, ara és el moment d’afegir-hi el suc de mitja llimona mentre es sacseja la paella. A casa nostra, no n’hi posem pas perquè ens agrada el gust propi del peix.
Ja es poden retirar els llenguados del foc i es posen en una plata, es posen làmines de mantega per sobre i es deixen fondre. I ja estan a punt per menjar.
És un plat de peix de gust molt fi. Per acompanyar, va molt bé una patata al caliu o, simplement, una mica de puré de patata.

Nota: Si es vol presentar el llenguado a filets, cal treure l’espina abans de posar-hi la mantega.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada