dimecres, 27 de febrer del 2013

TALLARINES A LA CARBONARA

                                                                Ingredients per a 4 persones:
400 gr. de tallarines,  
6 ous, 
100 gr. de parmesà ratllat, 
200 gr. de tiretes de bacó, 
aigua, sal, oli i pebre negre mòlt.

Es posa aigua amb sal en una olla i es bullen les tallarines procurant que quedin al dente
En una paella es fregeixen les tires de bacó sense oli i així que es va desfent el greix, es va traient l’oli resultant. En un bol es baten els ous i s’hi afegeix el parmesà ratllat i es remena tot junt.
Quan la pasta ja és a punt es tira a paella on hi ha el bacó ben enrossit i sense gens d’oli i es remena tot junt. Amb el foc ben baixet, s’hi afegeix l’ou i el parmesà i es va remenant fins que l’ou quedi al punt de cuit (no massa).
Se li posa el pebre negre mòlt i ja es pot servir. 

Cal menjar-s’ho just acabat de fer !!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada