dilluns, 25 de febrer del 2013

CANELONS DE LA IAIA PEPETA


Per a 40 canelons:     300 gr. de vedella melosa                             
                                    300 gr. de carn magra de porc                                  
                                    300 gr. de pit de pollastre                              
                                    2 ous durs
                                    4 fetges de pollastre
                                    50 gr. de paté (opcional)
                                    1 ceba grossa ratllada
                                    3 o 4 tomàquets



Rostiu totes les carns juntes en una cassola amb oli i sal, a mig foc, durant un tres quarts d’hora. A mig coure afegiu-hi la ceba ratllada i enrossiu-la junt amb les carns. Afegiu-hi també els tomàquets tallats a trossos i retireu-ne les pells quan comencen a coure’s.
Quan està tot cuit sense que es ressequi, apagueu el foc i deixeu-ho refredar.
Un cop fred, trinxeu-ho tot afegint-hi els ous durs, el paté, la ceba i els tomàquets.
Coleu el suc que queda a la cassola, afegiu-hi mantega i barregeu-lo amb el trinxat.
Si cal, afegiu-hi una mica de llet perquè es lligui millor la pasta.
Guardeu una mica de l’oli per a untar les plàteres on posareu els canelons i per a la beixamel.
Deixeu reposar la pasta unes hores a la nevera. Bulliu els canelons, farciu-los, cobriu-los amb beixamel i formatge ratllat i torreu-los al grill.

I BON PROFIT!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada