dilluns, 25 de febrer de 2013

ESCALIVADA



Ingredients:   
                                                                  
       1 pebrot vermell         
       1 albergínia
       4 cebes tendres

Netegeu bé el pebrot i l’albergínia sense tallar les cues. Poseu-vos un raget d’oli al palmell de la mà i unteu amb les mans el pebrot i l’albergínia procurant que arribi a tots els racons.
Aquest és el secret per a poder pelar-los després amb tota facilitat.

Punxeu l’albergínia amb la punta d’un ganivet i poseu-ho al grill del forn. És evident que si teniu a mà una barbacoa de llenya o de carbó us quedarà més gustós.
Peleu les cebes i poseu-les sota el grill també.

Un cop cuit, s’ha de deixar refredar de manera natural. Es pelen el pebrot i l’albergínia i se’n fan tires. Es fan quatre trossos de cada ceba tendra. S’amaneix tot amb oli i sal i es deixa reposar com a mínim un parell d’hores abans de menjar-s’ho.

Ja veureu quin gust més intens...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada