dijous, 28 de febrer de 2013

PIZZA DE PERNIL I CEBA DE LA MO


Ingredients:

1 pasta de pizza Buitoni
80 gr. de pernil dolç
150 gr. de formatge ratllat especial per a pizza
1 ceba grossa
2 cullerades soperes de salsa de tomàquet
oli i sal

S’escalfa el forn a màxima potència. Es posa la pasta de pizza en una plata, ben estirada perquè quedi ben fina i es posa al forn a mitja alçada.

Mentrestant es talla la ceba fineta i es fa coure en una paella amb una mica d’oli i sal, deixant que s’enrosseixi sense cremar-se.

Es talla a llenques finetes el pernil dolç.

Quan la pasta està cuita i abans que s’enrosseixi, es treu de forn i es pinta amb les dues cullerades de salsa de tomàquet. A sobre s’hi posa una capa de ceba, a sobre el pernil dolç i a sobre el formatge ratllat.

Es torna al forn i es vigila perquè no triga massa a fondre’s el formatge. Abans que es torri, s’ha de treure del forn.

S’ha de menjar calenta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada