Ingredients:
1 pasta de pizza
Buitoni
80 gr. de pernil dolç
150 gr. de formatge
ratllat especial per a pizza
1 ceba grossa
2 cullerades soperes
de salsa de tomàquet
oli i sal
S’escalfa el forn a
màxima potència. Es posa la pasta de pizza en una plata, ben estirada perquè
quedi ben fina i es posa al forn a mitja alçada.
Mentrestant es talla
la ceba fineta i es fa coure en una paella amb una mica d’oli i sal, deixant
que s’enrosseixi sense cremar-se.
Es talla a llenques
finetes el pernil dolç.
Quan la pasta està
cuita i abans que s’enrosseixi, es treu de forn i es pinta amb les dues
cullerades de salsa de tomàquet. A sobre s’hi posa una capa de ceba, a sobre el
pernil dolç i a sobre el formatge ratllat.
Es torna al forn i es
vigila perquè no triga massa a fondre’s el formatge. Abans que es torri, s’ha
de treure del forn.
S’ha de menjar
calenta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada