dimecres, 27 de febrer del 2013

BENVINGUTS


Benvinguts a aquest blog de cuina ! 

Les receptes que trobareu aquí són fàcils de fer, bones per a la salut i de bon pair.

Aquests són els tres principis que tindrem presents en tot moment, amb dos objectius: alimentar-nos i gaudir del bon menjar.

Veureu que moltes vegades cuinem sense sal, això és així perquè els aliments ja tenen sal i si els n’afegim més, al final aconseguim que perdin el seu gust propi. Sempre, però podem rectificar al final el punt just de sal a gust de cadascú.

Si la matèria prima de la recepta és de bona qualitat ja tindrem molt de guanyat i no necessitarem massa espècies ni herbes.

Per altra banda, són plats molt coneguts en la nostra cuina, l'únic que hem fet és adaptar-los al gust de la nostra família, amb aportacions dels diversos membres... des dels més grans fins als més joves, des dels del país fins als nouvinguts. També hi ha col·laboracions d'amics i amigues que tenen receptes pròpies i originals.

Així hem aconseguit un receptari que es basa principalment en la cuina catalana però sense defugir plats molt bons d'altres cuines.

Però, per tal que les receptes surtin bé, cal posar-hi amor i paciència... sense aquests ingredients, a la cuina, no hi ha res a fer.


BON PROFIT !!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada