dilluns, 8 d’abril de 2013

TRINXAT CASOLÀ


Ingredients per a 2 persones:

mitja col d’hivern
2 patates
1 tall de cansalada viada
4 talls de botifarra negra
2 alls tendres
aigua, oli, sal i pebre negre mòlt

Es posa una olla al foc amb aigua i sal. Es pelen les patates, es renten i es tallen a trossos i es posen a bullir. S’obre la col, se li treuen els nervis i les parts dures, es renta, es talla a trossos i es posa a l’olla. Cal deixar-ho bullir fins que quedi ben cuit per tal de poder-ho xafar fàcilment amb una forquilla.

En una paella amb una mica d’oli es posa la cansalada viada tallada a daus petits i es deixa enrossir. Es tallen els alls tendres ben petits, es treu la pell de la botifarra negra i es talla a daus petits també. S’afegeix tot això a la paella i es va remenant. Cal vigilar que no es cremi.

S’escorre bé la col i la patata, es xafa amb una forquilla i es posa a la paella. Es remena tot i es deixa un parell de minuts.

Se serveix ben calent, podeu posar-ho amb motlles individuals o bé fer un castell amb la mateixa forquilla, tal com es veu a la fotografia. És una menja senzilla molt gustosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada