dijous, 4 d’abril de 2013

AMANIDA DE PASTA

Ingredients per a 2 persones:

100 gr. de pasta margarides de colors
100 gr. de tonyina
50 gr. d’olives farcides
1 tomàquet d’amanir
2 ous durs
1 ceba tendra (opcional)
pebrot vermell i pebrot verd (opcional)
aigua
oli i sal
pebre negre mòlt
orenga (opcional)

Es posa aigua en una olla amb sal i un raig d’oli i quan bull se li aboca la pasta i es deixa bullir uns 8 minuts. Vigileu que quedi al dente. Un cop cuita la pasta, s’escorre i es passa per aigua freda.

En una plata es posa el tomàquet tallat a llesques, la tonyina esmicolada, les olives farcides tallades a rodonetes, i la ceba tendra i el pebrot si us hi agraden. 

Se li afegeix la pasta ben escorreguda, s’amaneix amb oli, pebre negre mòlt i orenga si us hi agrada el gust. Es barreja tot. Es tallen els ous durs i es posen per sobre.

Si voleu fer proves amb gustos diferents, podeu afegir all picat al morter a l’oli d’amanir. A l’estiu, queda molt bé fer servir oli de menta.

És un plat molt fàcil de fer i molt gustós.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada