dijous, 23 de maig de 2013

CARPACCIO DE VEDELLA I ESPÀRRECS


Ingredients:


vedella tallada fina per a carpaccio
formatge parmesà a làmines
olives negres
oli, sal i pebre negre mòlt
 espàrrecs verds
pebrot vermell
oli, sal i pebre negre mòlt

Si voleu fer un plat ràpid i de baixes calories aquest és ideal.
Per persona, necessiteu uns 100 gr. de vedella ben tendra tallada a làmines ben fines. La poseu en un plat i l’amaniu amb oli, sal i pebre negre mòlt. Poseu les làmines de formatge parmesà a sobre i unes olives negres al mig. Els tres gustos lliguen perfectament.

Per acompanyar, podeu agafar uns espàrrecs verds i uns talls de pebrot vermell, els poseu uns 6 minuts al microones amb oli, sal i pebre negre mòlt.

I ja podeu dinar !! Més fàcil i ràpid és quasi impossible. Ah! I embruteu poquíssim...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada