divendres, 17 de maig de 2013

POPETS ESTIL TIETA PAQUITA


Ingredients:
 
½ kg de popets nets congelats
1 cabeça d’alls sense pelar
pebre negre mòlt
suc de ½ llimona i pell de la llimona
1 poma golden i oli

per a la picada:
2 alls tendres, julivert, sal i oli

Es deixen descongelar els popets i es renten bé. 

En una cassola fonda, es posa oli fins que cobreixi el cul i quan és calent s’hi posen els popets, sal, pebre negre mòlt, el suc de mitja llimona i la pell. També se li posa la poma tallada per la meitat i sense cor.

Primer a foc viu i després s’abaixa i es deixa fer la xup-xup en la seva pròpia aigua durant uns 45 minuts. Es treuen les pells de llimona i la poma.

En un morter, es fa una picada d’alls tendres i julivert que s'afegeix als popets amb el seu suc. 
Un parells de tombs, es deixen un momentet i cap a taula. 

Es poden servir en cassoletes de fang per fer bonic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada