dilluns, 19 de setembre del 2016

ESPAGUETIS AMB ROSSINYOLS

Recepta de Laura i Michele

Ingredients per a 4 persones:


250 gr d'espaguetis a l'ou
250 gr de rossinyols
80 gr de beicon (tendre o fumat)
una ceba grossa
200 gr de crema de llet
½ vas de vi blanc
un raget d'oli d'oliva
una miqueta de pebre negre mòlt
aigua i sal

Primer de tot netegeu bé els bolets, posant-los breument sota l'aigua per eliminar totes les impureses. Vigileu que no se us trenquin. Talleu a trossos els rossinyols més grossos i deixeu sencers els petitets per tal que la cocció sigui uniforme.

Peleu la ceba i talleu-la  ben petiteta. Poseu-la a la paella amb un raig d’oli d’oliva i deixeu que es faci una miqueta. A mitja cocció, afegiu-hi els bolets i deixeu que es vagi fent uns minutets. Regueu-ho tot bé amb el vi blanc i quan l’alcohol s’hagi evaporat, poseu-hi una mica de sal, abaixeu lleugerament el foc i deixeu-ho coure durant uns 15 minuts.

Mentrestant, en una altra paella feu enrossir el beicon talladet petitet fins que sigui cruixent. Un cop fet, l'afegiu als rossinyols i ho deixeu coure uns altres 10 minuts. Després hi poseu la crema de llet i ho deixeu un parell de minutets.

Bulliu la pasta amb un pessic de sal i, quan estigui al dente, aboqueu-la directament a la paella dels bolets i el beicon per tal que s'ajuntin els sabors.

Apagueu el foc i afegiu-hi una mica de pebre negre mòlt. Barregeu-ho bé i serviu-ho a continuació.
Segur que us agradaran !!




3 comentaris: