dissabte, 30 d’abril de 2016

PASTÍS DE POMA AMB PANNA COTTA

Ingredients:

1 massa pasta de full de 230 gr.
100 gr. de fructosa
2 pomes golden
½ llimona
200 ml de crema de llet
1 iogurt desnatat
un polsim de vainilla

En un motlle untat o bé amb paper d’anar al forn, es posa la massa de pasta de full, es punxa una mica per tal que no s’infli massa i es posa al forn a 200º uns 20 o 25 minuts.
Es tallen les pomes a llesques i es fan daurar en una paella amb la fructosa i el suc de mitja llimona.
Es bat la crema de llet amb el iogurt i s’aromatitza amb un polsim de vainilla.
Quan la pasta de full ja és cuita però no daurada, s’hi aboca la poma ben repartida i a sobre la nata batuda amb el iogurt.
S’enforna a 180º uns 10 minuts fins que la nata queda cuita (panna cotta). Vigileu que no ha de quedar ressec.
Deixeu refredar i ja us el podeu menjar ! Queda boníssim i és molt més suau que el típic pastís de poma amb crema.


2 comentaris:

  1. M'encantan las "bombes calòriques" com aquesta, he de probar-la.
    Records.
    Josep

    ResponElimina
  2. No creguis que es tan i tan calòrica... Llet desnatada, iogurt 0% matèria grassa, fructosa... En fi, saludable !!
    Petons.
    Àngela

    ResponElimina