diumenge, 26 d’abril de 2015

CASSOLETA DE RAP AMB GAMBES

Ingredients per a 3 persones:

½ kg. de rap a medallons
300 gr. de gambes pelades
100 gr. pèsols
2 carxofes
12 espàrrecs blancs
1 ceba
2 alls tendres
2 cullerades de salsa de tomàquet
farina
julivert
oli, sal i pebre negre mòlt
1 vaset de vi blanc
fumet de peix o aigua calenta

Se sala el rap a medallons i les gambes pelades, s’enfarina lleument tot i es fa daurar en una cassola amb oli. Es deixa sobre un paper absorbent i es reserva.
En el mateix oli de la cassola, es fa un sofregit amb la ceba ratllada i els alls tendres talladets. Se li afegeixen les dues cullerades de salsa de tomàquet i el vaset de vi blanc. Es deixa que vagi fent la xup-xup.
És el moment de posar-hi els pèsols, les carxofes tallades i els espàrrecs i cobrir-ho tot amb fumet de peix prèviament escalfat o aigua calenta. Poseu-hi sal i pebre negre mòlt. El temps de cocció dependrà de si la verdura és fresca, congelada o de llauna.
Quan les verdures ja estiguin quasi fetes, afegiu-hi el rap i les gambes. Si la salsa és massa clara podeu espessir-la amb una mica de farina tot vigilant que no es facin grumolls.
Deixeu-ho cinc minutets més. Rectifiqueu de sal si és necessari i, a l’últim moment, poseu una mica de julivert talladet ben petit per sobre.

Fàcil de fer i fàcil de menjar !!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada