diumenge, 3 de novembre de 2013

SALSA PER A LES CARNS

Ingredients:

un ou, una ceba tendra, una pastanaga, 
un tros de formatge manxec semi, 
salsa de romesco picant, kètxup, 
oli d'oliva i sal.

Es posa un ou sencer al vas de la batedora, un pessic de sal i oli d'oliva. Cal posar-hi bastant d'oli si voleu assegurar-vos que no es talli.
Afegiu-hi una ceba tendra tallada a trossos, una pastanaga pelada i a rondanxes, un bon tros de formatge manxec semi tallat a trossets, un rajolí de salsa de romesco picant i un bon raig de kètxup.

Poseu la batedora fins al fons i engegueu-la a la màxima potència. Deixeu que l'oli es vagi espessint i aneu traient la batedora molt a poc a poc. Cal triturar-ho molt bé fins que queda una salsa ben fina.

És una salsa molt consistent que va bé amb tot tipus de carns a la brasa, especialment per a la fondue de carn.

1 comentari:

  1. Hola:
    Aquesta se m'havia escapat, fins avui no la he vist.
    Es una barreja curiosa, però sembla que deu estar molt bona.
    Records
    Josep

    ResponElimina