dijous, 11 de maig de 2017

PASTÍS DE POMA AMB MEL

Ingredients:
 
una base de pasta
4 pomes Golden madures
una cullerada de mel
una culleradeta de sucre o de fructosa

Compreu una base de pasta brisa, de coca o de full segons les vostres preferències. La de la fotografia és pasta per a fer coca de la casa Buitoni.
 
Escalfeu el forn a 180 graus.

Preneu 2 pomes pelades i netes i ratlleu-les amb un ratllador gruixut (el de la pastanaga per exemple). En un bol, barregeu la poma ratllada amb la cullerada de mel. Si voleu, hi podeu afegir el suc d’una llimona o unes gotes de vainilla, segons el vostre gust. Jo la vaig fer sense res més que la mel. Peleu les altres 2 pomes i talleu-les a llesques.

Poseu la base de la pasta al forn, punxada perquè no s’infli i deixeu-li uns 5 minuts.

Escampeu la poma ratllada per sobre la pasta. Després poseu les llesques de poma per sobre. Poseu escampar una mica de sucre o de fructosa per sobre de tot.

Enforneu-ho uns 40 o 45 minuts i ja estarà a punt. Us quedarà un pastís de poma-poma, no gaire dolç, molt lleuger i saludable. Us asseguro que us sorprendreu !!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada