diumenge, 25 d’octubre de 2015

PASTA FULLADA

La preparació de la pasta fullada és molt simple però és necessari fer-la amb atenció per tenir èxit.

1- Feu servir sucre en pols. Ja veureu que en contacte amb la mantega i els rovells lligarà fàcilment i obtindreu una pasta molt més fina.

2 - Per altra banda, cal que la mantega sigui ben freda, just treta de la nevera. De fet, tota l’elaboració de la pasta fullada ha de ser a baixa temperatura, fins i tot les vostres mans.

3- Suggerim fer servir farina baixa en gluten, com la 00, que farà que la pasta, un cop cuita, sigui molt fràgil com correspon a aquest tipus de pasta.

4- Si, al pastar, veieu que és massa dura afegiu-hi una mica d’aigua freda per recuperar l’elasticitat. Una alternativa és augmentar en 20 gr. la dosi de mantega.

5- Si desitgeu una pasta fullada més tova, afegiu-hi una mica de llevat al pastar.

Una recepta: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada