divendres, 3 d’octubre de 2014

FILET DE VEDELLA AMB CHUTNEY DE CEBA

Ingredients:

4 filets de vedella
1 ceba grossa o 2 mitjanes
20 gr. panses de Corint
1 cullerada de mel
oli, sal i pebre negre
vinagre de Mòdena o de poma
curri
comí i mostassa (opcional)

Es prepara el chutney de ceba de la manera següent:
Talleu la ceba a juliana ben fina i feu-la sofregir amb un mica d’oli en una paella, a foc lent fins que es torni transparent. Salpebreu, afegiu-hi la mel i el vinagre i deixeu-ho reduir. Serà el moment de posar-hi les panses i el curri. Si us agraden molt les espècies també hi lliguen molt bé la mostassa i el comí. Cal que cogui a foc suau uns quants minutets.

En una planxa de ferro ben calenta, feu coure els filets en un tomba i tomba deixant que quedin crus per dins.

I ja podeu servir els filets acompanyats del chutney de ceba. Si voleu que el plat sigui més complet, hi podeu afegir uns talls de patata al caliu i uns xampinyons a la planxa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada