dissabte, 19 de juliol de 2014

PASTÍS DE CARN

Ingredients:

500 gr. de carn picada de vedella
2 ous sencers
1 ceba tendra grandeta
1 manat d’alls tendres
1 cullerada de pa ratllat
sal i pebre negre mòlt
un raig de cervesa (opcional)

Demaneu a la vostra carnissera que us piqui un tros de vedella ben melosa.
Amasseu bé la carn picada amb els ous. Talleu la ceba i els alls tendres a trossets ben petits i afegiu-los a la massa. Per últim el pa ratllat i la cervesa. Sal i pebre al vostre gust.

Folreu amb paper de plata un motlle d’anar al forn, unteu-lo amb oli d’oliva i aboqueu-hi la massa anterior.

Preescalfeu el forn a 180 graus, encès de dalt i de baix. Poseu el motlle al forn sense tapar. Ha de coure entre 35 i 45 minuts segons el punt de cuit que preferiu en la carn. Passat aquest temps apagueu el forn i obriu-lo però deixeu el motlle a dins uns 10 minuts més.

Traieu el motlle del forn i deixeu-lo refredar del tot. Desemmotlleu la carn i talleu-la a talls d’un dit de gruix. Podeu servir-la amb una bona amanida.

És un plat ideal per quan torneu de la platja !!
 
 

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada