dimarts, 6 de maig de 2014

TIMBAL DE VERDURES GRATINADES

Ingredients per a 2 persones:

1 patata grossa o 2 de petites
6 talls albergínia
8 talls carabassó
mig pebrot vermell
mig pebrot verd
2 rodanxes de tomàquet
30 gr. formatge ratllat
sal oli i pebre negre mòlt
orenga

Es fan coure les patates amb pell al microones cinc minuts. Es deixen refredar.
Es posa la resta de verdures tallades en un plat, s’amaneix tot amb sal, oli i pebre negre i es posa 6 minuts al microones. El tomàquet no.
Quan estan fetes les verdures es munta el timbal.
A la base la patata pelada i tallada a rodanxes, a sobre l’albergínia, el pebrot vermell, el carabassó i el pebrot verd a dalt de tot.
Llavors s’hi posa la rodanxa de tomàquet cru amb una mica de sal i oli. Es cobreix amb formatge ratllat i s’hi posa una mica d’orenga.
Dos minuts al grill i ja es pot menjar !

És un plat sa, de bon pair, sense greix, molt adequat per a un primer o per a un bon acompanyant de qualsevol carn.

Nota: Si no us agrada cuinar amb microones, podeu fer servir el forn per a les patates i el gratinat final i la planxa per a les verduretes.

1 comentari:

  1. Sencill, fàcil de preparar i sà, què més es pot demanar?
    Records
    Josep

    ResponElimina