dimarts, 1 d’abril de 2014

AMANIDA DE CIGRONS I ALVOCAT

 Ingredients per a 2 persones:

200 gr. cigrons bullits
2 tomàquets
1 alvocat
50 gr. pernil serrà
40 gr. de parmesà (o formatge fresc)
sal i oli de menta

Es posen els cigrons freds escampadets pel plat. A sobre el tomàquet tallat a bocins (si voleu podeu, treure’n les llavors). Després es pela l’alvocat, es talla a llesques i es posa a sobre. És el torn del pernil tallat petit i el parmesà a làmines. (Si ho preferiu, podeu posar-hi formatge fresc 0% MG o mozarella light).

Ja només cal posar-hi la sal i l’oli de menta.

Us quedarà un amanida ideal per a un dinar lleuger o un soparet !!

OLI DE MENTA

En una ampolla poseu oli d’oliva i 3 fulles de menta. Deixeu macerar la menta com a mínim una setmana abans de fer servir l’oli. Us donarà un toc fresc als vostres plats.



1 comentari:

  1. Una amanida super, la combinació de sabors sembla extraordinaria, me l'apunto i quant arrivi el torn la faré. (De moment té el número 742) Ha Ja (Risa en bilingüe)
    Josep

    ResponElimina