dilluns, 17 de febrer del 2014

FARCELLETS DE CARN PICADA

Ingredients per a 3 persones:

200 gr. carn picada de vedella
1 carabassó
1 albergínia
mig pebrot vermell
mig pebrot verd
salsa de tomàquet
1 ceba
2 alls
julivert
alfàbrega
oli, sal i pebre negre mòlt
pasta bric

Peleu i talleu totes les verduretes a daus ben petits juntament amb la ceba i els alls. Feu-ho sofregir en una paella amb una cullerada d’oli, ben a poc a poc. En una altra paella feu enrossir la carn picada, sense oli, que es cogui en el propi greix, ben lentament també. Prepareu una salsa de tomàquet ben fina, sense llavors (podeu utilitzar una salsa ja preparada).

Ajunteu-ho tot. Afegiu-hi el julivert i l’alfàbrega tallats ben petits, salpebreu al vostre gust i que faci la xup-xup uns minutets. Ha de quedar prou melós però força espès. Deixeu-ho refredar.

Prepareu uns quadrats de pasta bric d’uns 15 cm. Poseu en la plata d’anar al forn un paper untat. Escalfeu el forn prèviament. Poseu en cada quadrat de pasta una cullerada sopera del farciment, ajunteu les puntes i subjecteu-ho amb un escuradents.

Feu-los torrar al forn a uns 180 graus. Deixeu-los refredar perquè són molt millors freds, fins i tot d’un dia per l’altre.

I ara ja només us cal una bona amanida per acompanyar !!

Nota: Vigileu que no quedi massa oliós. Poseu fer servir meitat de carn de vedella i meitat de carn de porc, si ho preferiu. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada