diumenge, 31 de gener de 2016

POLLASTRE AL XILI (amb robot KitchenAid)

Normalment es fa amb bitxos assecats o una combinació de bitxos assecats i frescos. Les varietats de bitxos emprades contribueixen al sabor únic de cada recepta.

Ingredients:
6 cuixes de pollastre sense pell ni greixos
80 ml. d’oli oliva
suc d’una llimona
sal, pebre negre mòlt, pebre vermell dolç
un o dos bitxos sense llavors (segons si voleu que piqui més o menys)
1 ceba grossa
2 alls pelats
80 ml. vi blanc sec

Accessori de remenar “StirAssist”. Poseu l’oli a l’olla amb la ceba tallada a juliana i els dos alls pelats. Tapeu sense el mesurador. Programeu fregir P1, a 110º, 10 minuts, velocitat intermitent.

Poseu la sal i els dos pebres a les cuixetes de pollastre. Obriu l’olla i afegiu-hi les cuixetes de pollastre, el vi, el suc de la llimona i els bitxos (sencers si després els voleu apartar o a trossets si els voleu trobar tot menjant). Tapeu sense el mesurador. Torneu a programar fregir P1, a 140º, 10 minuts, velocitat intermitent.


Obriu l’olla, traieu els alls i els bitxos. Mireu com està de suc i afegiu-hi un cullerot d’aigua si fa falta. Programeu 5 minutets més i ja estarà a punt.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada