Ingredients per a 2 persones:
250 gr. de carn picada de vedella
2 pastanagues
50 gr. de pèsols
un grapat de pinyons
2 alls tendres
1 ceba
2 tomàquets madurs
farina o pa ratllat
brou de carn i pollastre
1 copeta de conyac (opcional)
oli, pebre negre mòlt i sal
Us feu picar 250 gr. de carn de
vedella ben magra i melosa. En feu mandonguilles i les enfarineu amb farina o
amb pa ratllat.
Poseu un cul d’oli en una cassola
fonda i feu enrossir les mandonguilles. Retireu-les a part. Feu un sofregit amb
els alls tendres tallats ben petitets, la ceba ratllada i els tomàquets
ratllats i sense llavors (també podeu fer servir un parell de cullerades de
salsa de tomàquet en conserva).
Peleu les pastanagues i talleu-les a
rondanxes ben fines i cobriu el fons de la cassola, poseu les mandonguilles a
sobre juntament amb els pinyons i els pèsols. És l’hora del pebre negre mòlt,
sense passar-se. Cobriu-ho amb brou de carn i pollastre ben calent i deixeu-ho
coure a mig foc fins que el suc quedi ben espès. També es pot fer servir aigua
calenta però no quedarà tan gustós.
A mig fer, poseu-hi el conyac si és
que voleu donar-li una mica de força a la salsa.
Hola Angela,
ResponEliminaHe vist que tens moltes receptes al bloc, i m’agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 28000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.
Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?
Quedem a la teva disposició!
Bernat
Lestevesreceptes.cat
Amb molt de gust formaré part de la vostra família ! Gràcies per convidar-m'hi.
ResponElimina