Ingredients per a 2
persones:
2 ous
6 llagostins
1 all
4 alls tendres
1 pastanaga
uns quants pèsols
un vas d’aigua
d’arròs
aigua, oli, sal i
pebre negre mòlt
Poseu aigua en una
olla, un raget d’oli i sal i, quan bulli, tireu-hi l’arròs i la pastanaga a
dauets. A mig coure afegiu-hi els pèsols.
Bateu els ous,
poseu-hi sal i aneu-los tirant, en diverses vegades, a la paella amb unes gotes
d’oli i feu unes truitetes molt finetes. Un cop fetes, poseu-les en un plat i
talleu-les a tires d’uns 2 o 3 cms.
A la mateixa paella,
amb un raget d’oli, poseu-hi els alls tendres tallats a rodonetes i els feu
donar un parell de tombs. Afegiu-hi els llagostins pelats i a trossos, i un
parell de tombs més. Compte! no us passeu amb el punt de cocció dels
llagostins.
Coleu l’arròs i
llenceu l’all bullit. Amb el mateix colador, passeu-lo per aigua calenta sota
l’aixeta per treure-li el midó.
Ajunteu-ho tot a la
paella: l’arròs amb els pèsols i la pastanaga, les tires de truita, els alls
tendres i els llagostins. Poseu-hi pebre negre mòlt al vostre gust i
rectifiqueu el punt de sal, si és necessari. Afegiu-hi un raget més d’oli, si
és necessari ja que l’arròs ha de quedar una mica fregidet.
Un parell de tombs
més i ja es pot menjar. Ràpid... que no es covi !!
Nota: També es pot
fer amb tires de pernil dolç en lloc dels llagostins.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada