Ingredients per a 2
persones:
2 llenguados
farina
suc de ½ llimona (opcional)
oli i sal
mantega
Demaneu a vostra peixateria que us
treguin la pell dels llenguados perquè és molt difícil fer-ho si no se’n té
pràctica. Es renten bé els llenguados, s’eixuguen amb paper de cuina, se salen
i s’enfarinen.
Es posen a la paella amb oli i es
couen a foc lent durant 5 minuts. A mitja cocció es tomben durant 5 minuts més.
Si sou amants de la llimona, ara és
el moment d’afegir-hi el suc de mitja llimona mentre es sacseja la paella. A
casa nostra, no n’hi posem pas perquè ens agrada el gust propi del peix.
Ja es poden retirar els llenguados del
foc i es posen en una plata, es posen làmines de mantega per sobre i es deixen
fondre. I ja estan a punt per menjar.
És un plat de peix de
gust molt fi. Per acompanyar, va molt bé una patata al caliu o, simplement, una
mica de puré de patata.
Nota: Si es vol presentar el
llenguado a filets, cal treure l’espina abans de posar-hi la mantega.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada