Recepta del tiet Fernando
Ingredients
per a 2 persones:
½
kg. de faves petites i molt tendres
2
cebes tendres
4
alls tendres
unes
fulles de menta fresca
aigua
calenta
oli,
sal i pebre negre mòlt
daus
de botifarra blanca i negra (opcional)
Es
tallen a la juliana les cebes tendres i els alls tendres i es posen a fregir en
una cassola amb oli d’oliva. Quan comencen a daurar-se s’hi tiren les faves i
unes fulles de menta fresca. Es deixa coure tot a foc lent. S’hi posa sal i
pebre negre al gust.
Si
és necessari s’hi pot afegir una mica d’aigua. Quan es veu que se’ls comença a
obrir la pell és que ja estan cuites.
Se
serveixen ben calentes.
Si, mentre s’estan coent les faves, hi afegiu botifarra blanca i botifarra
negra tallada a dauets, us quedarà un plat més consistent però no tan pesat com
les faves ofegades.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada