Ingredients per a 2 persones:
200 gr. de tallarines
(o bé 100 de vedella i 100 de porc)
1 ceba
½ pebrot verd a trossets petits
(opcional)
4 tomàquets ratllats sense llavors
aigua, sal, sucre, oli i pebre negre
mòlt
100 gr. de formatge ratllat
(opcional)
En una paella es comença a fregir la
carn i el pebrot verd a trossets en una mica d’oli, a mig foc, tot remenant-ho
sovint perquè quedi ben desfet. Es ratlla la ceba i s’hi aboca i es deixa
enrossir tot junt, sempre sense pressa. Si s’hi posa tomàquet natural ratllat,
cal fer-ho una mica abans però si és tomàquet en conserva s’hi tira quasi al
final.
És el moment de la sal, el pebre
negre mòlt i el sucre (per treure l’acidesa) si s’ha fet servir tomàquet
natural.
A casa nostra no ens agrada la pasta amb excés de tomàquet, però en qüestió de gustos no hi ha res a dir...
Es posa aigua amb sal en una olla i
es bullen les tallarines o els macarrons procurant que quedin al dente. La pasta sempre ha de ballar dins
l’olla o sigui que tingui espai per bullir bé.
Quan la pasta ja és al punt es tira
a paella amb la salsa bolonyesa i es remena tot junt.
Ara ja es pot menjar que està
boníssima però nosaltres sempre hi afegim formatge ratllat per sobre i la
posem al grill uns minutets.
Cal menjar-s’ho just acabat de fer
!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada