4 patates
2 cebes
4 ous
oli i sal
Es talla la ceba
bastant petita i es posa en una paella amb oli perquè es vagi fent a mig foc.
Es pelen les patates i es tallen a llesques bastant finetes i s’afegeixen a la
ceba. Es posa el foc a màxima potència. Es tapa.
Quan les patates ja
són cuites i toves, es fan aixafant amb una forquilla o una espàtula. Mentre
tot es va enrossint, es va aixafant i barrejant la patata i la ceba. Al final
queda com una massa.
Es treu del foc quan
està al punt d’enrossiment i es cola en una escorredora. L’oli es pot guardar
per fer un rostit un altre dia.
Es baten els ous ben
batuts i se’ls afegeix la pasta de patata i ceba. Es remena tot ben bé i
s’aboca en una paella amb quatre gotes d’oli.
Es deixa coure a mig
foc, es tomba ajudant-nos d’un plat més gran que la paella o d’una tapa d’olla
gran a no ser que tingueu un giratruites. Es deixa coure de l’altre cantó.
No s’ha de deixar
coure massa perquè queda seca. És més bona si l’ou és una mica cru.
Es pot menjar calenta
o freda.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada