6 ous,
100 gr. de parmesà ratllat,
200 gr. de
tiretes de bacó,
aigua, sal, oli i pebre negre mòlt.
Es posa aigua amb sal en una olla i
es bullen les tallarines procurant que quedin al dente.
En una paella es fregeixen les tires de bacó sense oli i així que es va desfent el greix, es va traient l’oli resultant. En un bol es baten els ous i s’hi afegeix el parmesà ratllat i es remena tot junt.
En una paella es fregeixen les tires de bacó sense oli i així que es va desfent el greix, es va traient l’oli resultant. En un bol es baten els ous i s’hi afegeix el parmesà ratllat i es remena tot junt.
Quan la pasta ja és a punt es tira a
paella on hi ha el bacó ben enrossit i sense gens d’oli i es remena tot junt.
Amb el foc ben baixet, s’hi afegeix l’ou i el parmesà i es va remenant fins que
l’ou quedi al punt de cuit (no massa).
Se li posa el pebre negre mòlt i ja
es pot servir.
Cal menjar-s’ho just acabat de fer !!
Cal menjar-s’ho just acabat de fer !!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada