3 carabassons
2 o 3 patates
mitjanes
1 ceba gran o 2 de petites
200 ml de crema de llet
o bé 3 porcions de
formatge cremós
trossets o crostonets de pa torrat (opcional)
oli, sal, pebre
negre mòlt i aigua
Es talla la ceba a trossets i es
posa en una olla amb oli a enrossir. Quan ja està feta la ceba sense cremar-se,
se li afegeixen les patates i el carbassó tallats a daus mitjans. La meitat del
carbassó es posa amb pell perquè li doni un toc verdós a la crema mirant, però,
que no hi hagi cap tros de pell dura. Es cobreix tot amb aigua i se sala al
gust.
Es deixa bullir una mitja horeta
vigilant que no es quedi sense aigua. Quan ja està tot ben cuit, es retira del
foc i se li afegeix la crema de llet (o els formatgets) i el pebre negre mòlt.
Es passa tot per la batedora fins
que quedi ben fi. Aquesta crema es pot menjar calenta o freda de nevera.
Se li poden afegir uns quants
crostonets de pa torrat a l’hora de servir-la.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada