1 paquet d’oblees
50 grams de tonyina per persona
1 ou dur per persona
pinyons
pebrot vermell escalivat (pot ser de llauna)
salsa de tomàquet
Es fa una pasta amb la tonyina ben xafadeta, els ous
durs ratllats o fets a trossets molt petits, els pinyons, el pebrot vermell a
trossets petits i la salsa de tomàquet.
Si és salsa preparada no cal afegir sal a tot el
conjunt, si es fa la salsa amb tomàquets naturals caldrà posar-hi sal i també
una mica de sucre per treure’ls l’acidesa.
S'omplen les oblees i es fregeixen en una paella vigilant que no es cremin. Es posen els pastissets sobre paper de cuina per tal que absorbeixi l'oli sobrant i ja es poden menjar, tot i que són molt més bons freds!
També es poden coure al forn si no voleu que agafin tant d'oli. Recordeu-vos de pintar-los amb ou batut abans d'enfornar-los.
S'omplen les oblees i es fregeixen en una paella vigilant que no es cremin. Es posen els pastissets sobre paper de cuina per tal que absorbeixi l'oli sobrant i ja es poden menjar, tot i que són molt més bons freds!
També es poden coure al forn si no voleu que agafin tant d'oli. Recordeu-vos de pintar-los amb ou batut abans d'enfornar-los.
Igual que la meva recepta i sorten bonissimas.
ResponEliminaJosep