Per a 40 canelons: 300 gr. de vedella melosa
300
gr. de carn magra de porc
300
gr. de pit de pollastre
2
ous durs
4
fetges de pollastre
50
gr. de paté (opcional)
1
ceba grossa ratllada
3
o 4 tomàquets
Rostiu totes les carns juntes en una
cassola amb oli i sal, a mig foc, durant un tres quarts d’hora. A mig coure
afegiu-hi la ceba ratllada i enrossiu-la junt amb les carns. Afegiu-hi també
els tomàquets tallats a trossos i retireu-ne les pells quan comencen a coure’s.
Quan està tot cuit sense que es
ressequi, apagueu el foc i deixeu-ho refredar.
Un cop fred, trinxeu-ho tot
afegint-hi els ous durs, el paté, la ceba i els tomàquets.
Coleu el suc que queda a la cassola,
afegiu-hi mantega i barregeu-lo amb el trinxat.
Si cal, afegiu-hi una mica de llet
perquè es lligui millor la pasta.
Guardeu una mica de l’oli per a
untar les plàteres on posareu els canelons i per a la beixamel.
Deixeu reposar la pasta unes hores a
la nevera. Bulliu els canelons, farciu-los, cobriu-los amb beixamel i formatge
ratllat i torreu-los al grill.
I BON PROFIT!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada