Ingredients:
1 pebrot vermell
1 albergínia
4 cebes tendres
Netegeu bé el pebrot
i l’albergínia sense tallar les cues. Poseu-vos un raget d’oli al palmell de la
mà i unteu amb les mans el pebrot i l’albergínia procurant que arribi a tots
els racons.
Aquest és el secret
per a poder pelar-los després amb tota facilitat.
Punxeu l’albergínia
amb la punta d’un ganivet i poseu-ho al grill del forn. És evident que si teniu
a mà una barbacoa de llenya o de carbó us quedarà més gustós.
Peleu les cebes i
poseu-les sota el grill també.
Un cop cuit, s’ha de
deixar refredar de manera natural. Es pelen el pebrot i l’albergínia i se’n fan
tires. Es fan quatre trossos de cada ceba tendra. S’amaneix tot amb oli i sal i
es deixa reposar com a mínim un parell d’hores abans de menjar-s’ho.
Ja veureu quin gust
més intens...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada