Ingredients:
melindros
100 g. de sucre
500 g. de formatge
Mascarpone
1 cullerada de sucre
de vainilla
5 rovells d’ou
200 g. de cafè exprés
fort
Primer cal que feu el sucre de
llustre (glacé) amb un morter o una batedora. Després barregeu el sucre, els
rovells, el sucre vainillat i el formatge mascarpone (ha de quedar com una
crema muntada). Quan estigui fet, guardeu-ho al frigorífic.
A continuació barregeu el cafè
(fred) i el licor, remulleu els melindros en aquesta barreja i col·loqueu-los
en un motlle, tot formant una capa. A sobre, poseu una capa de la crema
reservada al frigorífic, una altra capa de melindros remullats amb la barreja
de cafè i licor i cobriu-lo amb una altra capa de crema.
I ja per acabar, tapeu el recipient
amb film transparent i guardeu-lo al frigorífic fins l’endemà.
El traieu del motlle i al moment de
servir-ho afegiu-hi la xocolata en pols sense sucre.
El guarniu al vostre
gust. Si hi afegiu unes trufes... llavors ja sou al cel !!
M'agrada molt el tiramisú, però mai ho he fet.
ResponEliminaA veure si aquesta vegada m'atreveixo amb la teva recepta.
Records
Josep