Ingredients:
un ou, una ceba tendra, una pastanaga,
un tros de formatge manxec semi,
salsa de romesco picant, kètxup,
oli d'oliva i sal.
Es posa un ou sencer
al vas de la batedora, un pessic de sal i oli d'oliva. Cal posar-hi bastant
d'oli si voleu assegurar-vos que no es talli.
Afegiu-hi una ceba
tendra tallada a trossos, una pastanaga pelada i a rondanxes, un bon tros de
formatge manxec semi tallat a trossets, un rajolí de salsa de romesco picant i
un bon raig de kètxup.
Poseu la batedora
fins al fons i engegueu-la a la màxima potència. Deixeu que l'oli es vagi
espessint i aneu traient la batedora molt a poc a poc. Cal triturar-ho molt bé fins
que queda una salsa ben fina.
És una salsa molt consistent que va bé amb tot tipus de carns a la brasa, especialment per a la fondue de carn.
Hola:
ResponEliminaAquesta se m'havia escapat, fins avui no la he vist.
Es una barreja curiosa, però sembla que deu estar molt bona.
Records
Josep