Recepta de Laura i Michele
Ingredients per a 4 persones:
Ingredients per a 4 persones:
250 gr d'espaguetis a l'ou
250 gr de rossinyols
80 gr de beicon (tendre o fumat)
una ceba grossa
200 gr de crema de llet
½ vas de vi blanc
un raget d'oli d'oliva
una miqueta de pebre negre mòlt
aigua i sal
Primer de tot netegeu bé els bolets,
posant-los breument sota l'aigua per eliminar totes les impureses. Vigileu que
no se us trenquin. Talleu a trossos els rossinyols més grossos i deixeu sencers
els petitets per tal que la cocció sigui uniforme.
Peleu la ceba i talleu-la ben petiteta. Poseu-la a la paella amb un
raig d’oli d’oliva i deixeu que es faci una miqueta. A mitja cocció, afegiu-hi
els bolets i deixeu que es vagi fent uns minutets. Regueu-ho tot bé amb el vi
blanc i quan l’alcohol s’hagi evaporat, poseu-hi una mica de sal, abaixeu
lleugerament el foc i deixeu-ho coure durant uns 15 minuts.
Mentrestant, en una altra paella feu
enrossir el beicon talladet petitet fins que sigui cruixent. Un cop fet, l'afegiu
als rossinyols i ho deixeu coure uns altres 10 minuts. Després hi poseu la
crema de llet i ho deixeu un parell de minutets.
Bulliu la pasta amb un pessic de sal i,
quan estigui al dente, aboqueu-la directament a la paella dels bolets i
el beicon per tal que s'ajuntin els sabors.
Apagueu el foc i afegiu-hi una mica de
pebre negre mòlt. Barregeu-ho bé i serviu-ho a continuació.
Segur que us agradaran !!
Això te que està boníssim.
ResponEliminaJosep
Segur que deu ser boníssim. Ho provarem.
ResponEliminaAvui he comprat rossinyols al Mercat del Lleó. Demà faig aquesta recepta.
ResponElimina