1 massa pasta de full
de 230 gr.
100 gr. de fructosa
2 pomes golden
½ llimona
200 ml de crema de
llet
1 iogurt desnatat
un polsim de vainilla
En un motlle untat o
bé amb paper d’anar al forn, es posa la massa de pasta de full, es punxa una
mica per tal que no s’infli massa i es posa al forn a 200º uns 20 o 25 minuts.
Es tallen les pomes a
llesques i es fan daurar en una paella amb la fructosa i el suc de mitja
llimona.
Es bat la crema de
llet amb el iogurt i s’aromatitza amb un polsim de vainilla.
Quan la pasta de full
ja és cuita però no daurada, s’hi aboca la poma ben repartida i a sobre la nata
batuda amb el iogurt.
S’enforna a 180º uns
10 minuts fins que la nata queda cuita (panna cotta). Vigileu que no ha de
quedar ressec.
Deixeu refredar i ja
us el podeu menjar ! Queda boníssim i és molt més suau que el típic pastís de
poma amb crema.
M'encantan las "bombes calòriques" com aquesta, he de probar-la.
ResponEliminaRecords.
Josep
No creguis que es tan i tan calòrica... Llet desnatada, iogurt 0% matèria grassa, fructosa... En fi, saludable !!
ResponEliminaPetons.
Àngela