500 gr. de carn
picada de vedella
2 ous sencers
1 ceba tendra
grandeta
1 manat d’alls
tendres
1 cullerada de pa
ratllat
sal i pebre negre
mòlt
un raig de cervesa
(opcional)
Demaneu a la vostra
carnissera que us piqui un tros de vedella ben melosa.
Amasseu bé la carn
picada amb els ous. Talleu la ceba i els alls tendres a trossets ben petits i
afegiu-los a la massa. Per últim el pa ratllat i la cervesa. Sal i pebre al
vostre gust.
Folreu amb paper de
plata un motlle d’anar al forn, unteu-lo amb oli d’oliva i aboqueu-hi la massa
anterior.
Preescalfeu el forn a
180 graus, encès de dalt i de baix. Poseu el motlle al forn sense tapar. Ha de
coure entre 35 i 45 minuts segons el punt de cuit que preferiu en la carn. Passat aquest temps
apagueu el forn i obriu-lo però deixeu el motlle a dins uns 10 minuts més.
Traieu el motlle del
forn i deixeu-lo refredar del tot. Desemmotlleu la carn i talleu-la a talls
d’un dit de gruix. Podeu servir-la amb una bona amanida.
És un plat ideal per
quan torneu de la platja !!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada