TOT CUINANT A CASA
Etiquetes
Benvinguts
(1)
Conserves
(4)
Cremes i sopes
(5)
Cuinar amb robot
(5)
Idees
(1)
Plats lleugers
(43)
Plats principals
(43)
Postres
(11)
Salses
(4)
Trucs
(1)
diumenge, 11 d’agost del 2013
SALSA DE PEBROT VERMELL
S’unta amb oli el pebrot vermell i es posa al forn per escalivar-lo.
Un cop fet, es treu, es deixa refredar i es pela. Es posa a la batedora,
es cobreix d’oli d’oliva i s’hi afegeix sal (i pebre opcional).
Es bat com la maionesa vigilant que no es talli.
És una salsa molt apropiada per al pastís de peix.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada