Ingredients:
½ kg de popets nets congelats
1 cabeça d’alls sense pelar
pebre negre mòlt
suc de ½ llimona i pell de la
llimona
1 poma golden i oli
per a la picada:
2 alls tendres, julivert, sal i oli
Es deixen descongelar els popets i
es renten bé.
En una cassola fonda, es posa oli fins que cobreixi el cul i quan és calent s’hi posen els popets, sal, pebre negre mòlt, el suc de mitja llimona i la pell. També se li posa la poma tallada per la meitat i sense cor.
En una cassola fonda, es posa oli fins que cobreixi el cul i quan és calent s’hi posen els popets, sal, pebre negre mòlt, el suc de mitja llimona i la pell. També se li posa la poma tallada per la meitat i sense cor.
Primer a foc viu i després s’abaixa
i es deixa fer la xup-xup en la seva pròpia aigua durant uns 45 minuts. Es treuen les pells de llimona i la
poma.
En un morter, es fa una picada
d’alls tendres i julivert que s'afegeix als popets amb el seu suc.
Un parells de tombs, es deixen un momentet i cap a taula.
Es poden servir en cassoletes de fang per fer bonic.
Un parells de tombs, es deixen un momentet i cap a taula.
Es poden servir en cassoletes de fang per fer bonic.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada