Ingredients per a dues persones:
2 espatlletes de cabrit senceres o
partides per la meitat
1 ceba de Figueres
rovellons de botó
pinyons
1 copeta de conyac
sal i pebre negre mòlt
1 cullerot d’aigua calenta
Es fa escalfar el forn a màxima potència. Es posa un cul d'oli en una plata d'anar al forn. Es renten les espatlletes de cabrit, se li treuen els greixos i s'empolsimen de pebre negre mòlt per ambdós costats. Es talla la ceba a trossos grossos i s’afegeix al cabrit. De moment, no s’hi posa sal. Es posa al forn i es deixa enrossir per ambdós costats, amb el forn a mitja potència. Als 20 minuts, s’hi afegeix un cullerot d’aigua calenta i es ruixa amb el conyac. Se li afegeixen els rovellons de botó i els pinyons. Se li posa sal i es deixa al forn 15 o 20 minuts més.
Es fa escalfar el forn a màxima potència. Es posa un cul d'oli en una plata d'anar al forn. Es renten les espatlletes de cabrit, se li treuen els greixos i s'empolsimen de pebre negre mòlt per ambdós costats. Es talla la ceba a trossos grossos i s’afegeix al cabrit. De moment, no s’hi posa sal. Es posa al forn i es deixa enrossir per ambdós costats, amb el forn a mitja potència. Als 20 minuts, s’hi afegeix un cullerot d’aigua calenta i es ruixa amb el conyac. Se li afegeixen els rovellons de botó i els pinyons. Se li posa sal i es deixa al forn 15 o 20 minuts més.
En
una paella a part es fregeixen les patates tallades a daus. Quan el cabrit ja
està fet, es posen les patates pel voltant i ja es pot servir. El cabrit ha de
quedar ben ros per fora i ben tendre i melós per dins. Si queda dur no valdrà
res.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada