100 gr. de pasta
margarides de colors
100 gr. de tonyina
50 gr. d’olives
farcides
1 tomàquet d’amanir
2 ous durs
1 ceba tendra
(opcional)
pebrot vermell i pebrot verd (opcional)
aiguaoli i sal
pebre negre mòlt
orenga (opcional)
Es posa aigua en una
olla amb sal i un raig d’oli i quan bull se li aboca la pasta i es deixa bullir
uns 8 minuts. Vigileu que quedi al dente.
Un cop cuita la pasta, s’escorre i es passa per aigua freda.
En una plata es posa
el tomàquet tallat a llesques, la tonyina esmicolada, les olives farcides
tallades a rodonetes, i la ceba tendra i el pebrot si us hi agraden.
Se li afegeix la
pasta ben escorreguda, s’amaneix amb oli, pebre negre mòlt i orenga si us hi
agrada el gust. Es barreja tot. Es tallen els ous durs i es posen per sobre.
Si voleu fer proves
amb gustos diferents, podeu afegir all picat al morter a l’oli d’amanir. A
l’estiu, queda molt bé fer servir oli de menta.
És un plat molt fàcil
de fer i molt gustós.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada