Normalment es fa amb
bitxos assecats o una combinació de bitxos assecats i frescos. Les varietats de
bitxos emprades contribueixen al sabor únic de cada recepta.
6 cuixes de pollastre
sense pell ni greixos
80 ml. d’oli oliva
suc d’una llimona
sal, pebre negre
mòlt, pebre vermell dolç
un o dos bitxos sense
llavors (segons si voleu que piqui més o menys)
1 ceba grossa
2 alls pelats
80 ml. vi blanc sec
Accessori de remenar “StirAssist”.
Poseu l’oli a l’olla amb la ceba tallada a juliana i els dos alls pelats. Tapeu
sense el mesurador. Programeu fregir P1, a 110º, 10 minuts, velocitat
intermitent.
Poseu la sal i els
dos pebres a les cuixetes de pollastre. Obriu l’olla i afegiu-hi les cuixetes
de pollastre, el vi, el suc de la llimona i els bitxos (sencers si després els
voleu apartar o a trossets si els voleu trobar tot menjant). Tapeu sense el
mesurador. Torneu a programar fregir P1, a 140º, 10 minuts, velocitat
intermitent.
Obriu l’olla, traieu
els alls i els bitxos. Mireu com està de suc i afegiu-hi un cullerot d’aigua si
fa falta. Programeu 5 minutets més i ja estarà a punt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada