200 gr. carn picada de vedella
1 carabassó
1 albergínia
mig pebrot vermell
mig pebrot verd
salsa de tomàquet
1 ceba
2 alls
julivert
alfàbrega
oli, sal i pebre negre mòlt
pasta bric
Peleu i talleu totes les verduretes
a daus ben petits juntament amb la ceba i els alls. Feu-ho sofregir en una
paella amb una cullerada d’oli, ben a poc a poc. En una altra paella feu
enrossir la carn picada, sense oli, que es cogui en el propi greix, ben
lentament també. Prepareu una salsa de tomàquet ben fina, sense llavors (podeu
utilitzar una salsa ja preparada).
Ajunteu-ho tot. Afegiu-hi el
julivert i l’alfàbrega tallats ben petits, salpebreu al vostre gust i que faci
la xup-xup uns minutets. Ha de quedar prou melós però força espès. Deixeu-ho
refredar.
Prepareu uns quadrats de pasta bric
d’uns 15 cm. Poseu en la plata d’anar al forn un paper untat. Escalfeu el forn
prèviament. Poseu en cada quadrat de pasta una cullerada sopera del farciment,
ajunteu les puntes i subjecteu-ho amb un escuradents.
Feu-los torrar al forn a uns 180
graus. Deixeu-los refredar perquè són molt millors freds, fins i tot d’un dia
per l’altre.
I ara ja només us cal una bona amanida per acompanyar !!
Nota: Vigileu que no quedi massa
oliós. Poseu fer servir meitat de carn de vedella i meitat de carn de porc, si
ho preferiu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada