La preparació de la
pasta fullada és molt simple però és necessari fer-la amb atenció per tenir
èxit.
1- Feu servir sucre en pols. Ja veureu que en contacte amb la mantega i els rovells lligarà fàcilment i obtindreu una pasta molt més fina.
2 - Per altra banda, cal que la mantega sigui ben freda, just treta de la nevera. De fet, tota l’elaboració de la pasta fullada ha de ser a baixa temperatura, fins i tot les vostres mans.
3- Suggerim fer servir farina baixa en gluten, com la 00, que farà que la pasta, un cop cuita, sigui molt fràgil com correspon a aquest tipus de pasta.
4- Si, al pastar, veieu que és massa dura afegiu-hi una mica d’aigua freda per recuperar l’elasticitat. Una alternativa és augmentar en 20 gr. la dosi de mantega.
5- Si desitgeu una pasta fullada més tova, afegiu-hi una mica de llevat al pastar.
Una recepta:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada