Ingredients:
4 filets de vedella
1 ceba grossa o 2 mitjanes
20 gr. panses de
Corint
1 cullerada de mel
oli, sal i pebre
negre
vinagre de Mòdena o
de poma
curri
comí i mostassa
(opcional)
Es prepara el chutney de ceba de la manera següent:
Talleu la ceba a
juliana ben fina i feu-la sofregir amb un mica d’oli en una paella, a foc lent
fins que es torni transparent. Salpebreu, afegiu-hi la mel i el vinagre i
deixeu-ho reduir. Serà el moment de posar-hi les panses i el curri. Si us agraden
molt les espècies també hi lliguen molt bé la mostassa i el comí. Cal que cogui
a foc suau uns quants minutets.
En una planxa de
ferro ben calenta, feu coure els filets en un tomba i tomba deixant que quedin
crus per dins.
I ja podeu servir els
filets acompanyats del chutney de
ceba. Si voleu que el plat sigui més complet, hi podeu afegir uns talls de
patata al caliu i uns xampinyons a la planxa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada